Нашите ценности

Швейцарско качество

Като швейцарска компания ние се стремим да олицетворяваме ценностите, свързани с нашата страна и народ. Ние правим това, което казваме и се придържаме към договорените крайни срокове и споразумения, както и осигуряваме висококачествено, надеждно изпълнение с отлично качество. Точно като Швейцария ние обединяваме стабилността, осигурена от нашата дългогодишна история и гъвкавост, гарантирана от модерния ни подход и ефективен процес на взимане на решения.  
 

Отдаденост

Нашата компания e създадена със страст и продължава да се отдава в работата си днес. Нашите служители харесват това, което правят и се радват да полагат допълнителни усилия, за да помагaт на партньорите. Този ентусиазъм ни кара да вярваме, че „нищо не е невъзможно”. Той ни е довел там, където сме днес и ще продължи да ни помага, за да растем и в бъдеще.

 

Традиция

Дългогодишната ни история ни даде богат опит и вещина. Те ни осигуриха успех в миналото и настоящето и ще продължат да го правят и в бъдеще. Ние се стремим към дългосрочни партньорства, за да растем с взаимна полза с нашите партньори в тази динамична индустрия. Почитаме традициите, но и разбираме важността на еволюцията, както за Евофарма, така и за нашите партньори.

 

Отговорност

В Евофарма осъзнаваме отговорността, която носим, вършейки работата си не само към нашите партньори, но и към пациентите, нуждаещи се от лечение.  Сериозно наблягаме на етичното търговско поведение и подготвяме нашите служители с необходимото образование и обучение, от което се нуждаят, за да извършват работата си в пълно съответствие с вътрешните и външни правила и регламенти.

 

Лоялност

Гордеем се с лоялността на нашите служители. Евофарма цени различните култури и убеждения и се стреми към работна среда, която насърчава най-доброто в хората. Това допринася за плодотворното сътрудничество, основано на доверие, там където комуникацията се осъществява на равностойни начала. Ние вярваме, че това е основата на изгодното за всички страни дългосрочно партньорство.